Reservera online och prova i butik

Returer & reklamationer

Returer och byten


Du har 14 dagars öppet köp och bytesrätt på varor köpta till ordinarie pris. För rea-varor gäller 3 dagars bytesrätt. Vi hjälper dig att byta eller lämna tillbaka ditt plagg om du inte känner dig helt nöjd. Observera att en vara måste vara oanvänd och ha kvar alla produktlappar och eventuellt emballage för att godkännas som retur.


I butikerna

Ta med ditt kvitto och kortet som du betalt med till butiken vid retur. Återbetalning sker alltid till samma kort som du betalt varan med. Du kan även returnera ett köp från webbshopen i valfri butik. Alltid utan kostnad.


På webbshoppen

Om du handlat via webbshoppen använder du returfraktsedeln i paketet för att returnera. Returfrakten är förbetald. Byten till annan storlek eller annat plagg är helt kostnadsfri – då står vi för returkostnaden. Du gör då omgående en ny beställning med det du vill byta till, så vi hinner göra bytet innan du betalat den ursprungliga fakturan. Du skickar även ett mail till webbshop@sthlmblvd.se meddelar ditt byte och ditt nya ordernummer. Om du vill ångra hela ditt köp debiterar vi returfrakten på 65.-. Du kan även returnera webbköp i butikerna. Det är alltid kostnadsfritt.


Cykelbud

När du valt leverans med cykelbud byter du eller lämnar tillbaka i valfri butik utan kostnad. Vi kan också ordna en hämtning med cykelbud, vi debiterar då 100.- för hämtningen.


REKLAMATION


Om du upptäcker ett fel på varan som vi av någon anledning inte sett, kom in till oss så hjälper vi dig att hantera problemet. Om du inte har möjlighet att komma till en av butikerna kan du kontakta vår kundtjänst per mail på webbshop@sthlmblvd.se. Bifoga då gärna bilder av felet på produkten för snabbare hanteringstid.

Butiker

Nacka Forum

Nacka Forum

Tel: 08-716 01 11

Vardagar: 11–19

Lördagar: 11–17
Söndagar: 11–17

Sollentuna Centrum

Sollentuna Centrum

Tel: 08-631 08 88

Vardagar: 11–19

Lör–sön: 11–17

Mood Stockholm

Mood Stockholm

Tel: 08-20 40 40

Vardagar: 11–19
Lördagar: 11–17
Söndagar: 12–16

Bromma Blocks

Bromma Blocks

Tel: 08-28 40 00

Vardagar: 11–19

Lör–sön: 11–17