Reservera online och prova i butik

Jobba hos oss

IMG_3548-banner.jpg

Är du vår nästa stjärna?


Vi söker en driven och erfaren Visual Merchandiser till vårt team! Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 30 timmar i veckan och tiden fördelas mellan våra fyra butiker i Bromma Blocks, Mood Stockholm, Nacka Forum och Sollentuna Centrum.


Sthlm Blvd består idag av en webbshop och fyra unika butiker där vi erbjuder service i världsklass. Vårt sortiment bygger på en mix av kända och profilstarka skandinaviska modemärken som tillsammans skapar en urban stil för både kvinnor och män. Vi vill erbjuda fina plagg som är värda att investera i, som kan älskas i flera år framåt och som kan användas om och om igen!


Arbetsbeskrivning


Som Visual Merchandiser på Sthlm Blvd har du ansvar för att skapa en butiksmiljö i linje med företagets image som är genomgående i samtliga butiker. Framförallt arbetar du på plats i butik, men följer även givna riktlinjer och marknadsplanen genom ett nära samarbete med marknadskoordinatorn. Hos oss får du en betydelsefull roll med stora möjligheter att vara delaktig i företagets utveckling framåt!


Din roll


Vi ser att du som söker har ett brinnande intresse för mode och styling, samt ett öga för färg och form. Du kan både arbeta självständigt och trivs med att vara en del av ett team, samt är engagerad, flexibel och ansvarstagande. Du söker kontinuerligt inspiration och hittar nya kreativa lösningar i strävan efter att förbättra kundupplevelsen i butikerna.


Kvalifikationer  • Erfarenhet från liknande tjänst.

  • Ett brinnande intresse för mode, styling och trender.

  • Förmåga att planera, prioritera och organisera.

  • Snabbt och strukturerat kunna ställa om inför kampanjer eller rea.

  • Mycket god kommunikationsförmåga.

  • En positiv inställning och en vilja att lära och utvecklas.

  • Flexibel och lösningsorienterad.

  • Kan arbeta självständigt och ta egna initiativ.

  • Tycker om att arbeta i högt tempo i en kreativ miljö.


Är du den vi söker, tveka inte! Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande. Maila din ansökan senast den 27 september innehållande CV, personligt brev, referenser och gärna en bild på dig själv till: cathrine@sthlmblvd.se


Vi ser fram emot din ansökan!

Butiker

Nacka Forum

Nacka Forum

Tel: 08-716 01 11

Vardagar: 11–19

Lördagar: 11–17
Söndagar: 11–17

Sollentuna Centrum

Sollentuna Centrum

Tel: 08-631 08 88

Vardagar: 11–19

Lör–sön: 11–17

Mood Stockholm

Mood Stockholm

Tel: 08-20 40 40

Vardagar: 11–18
Lördagar: 11–17
Söndagar: 12–16

Bromma Blocks

Bromma Blocks

Tel: 08-28 40 00

Vardagar: 11–19

Lör–sön: 11–17